08-120 033 90 info@fkstransport.se

Nyheter

 

Ekonomiassistent/Administratör

FKS Transport AB Ekonomiassistent/Administratör Om jobbet Älskar du siffror och vill vara en del av ett bolag med familjär stämning? Då är detta ditt nya jobb! OM OSS FKS är en leverantör av transport & entreprenad tjänster. Utbudet sträcker sig från lastbilar...

läs mer

ISO 9001 & 14001!

Som i ett led i vårt arbete med att lämna ett så litet avtryck som möjligt på miljön, är vi numera certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

läs mer

Ny bil!

Idag är dagen då vi säger hej då och byter in en av våra Volvo FM trotjänare som vi haft i 6 år och då välkomnar en ny Volvo FM som ska ta plats i flottan.    

läs mer

Full rulle på FKS!

Efter en torr och varm sommar så kämpar vi vidare efter semestrarna. Trots en massa semestrar har trycket varit högt.     Martin Kranar en liten lekstuga ute på Värmdö.    Peter tippar material i Tyresö.    

läs mer

Med sommaren kom lite fler nya ekipage.

Äntligen kunde Asfaltsekipaget samt de två nya schaktbilarna med kärra ansluta sig till FKS flottan. Tre nöjda chaufförer rullar nu runt på Sveriges vägar.             

läs mer

Full rulle på PEAB!

Med Våren kommer sopsanden. FKS jobbar för fullt med att tömma sandfickor runtom i Nacka Kommun. Även personnebadet töms då det bli några ton med sand.  

läs mer

Vår!

Med solen som skiner passades det på att fotas lite. Här nedan ser vi vår L60G efter en väl behövlig tvätt samt de två nya Ford Ranger Wildtracks som kom till oss i början av Mars.

läs mer
Lyftkransvägen 3
142 50, Skogås

08-12 00 33 90

info@fkstransport.se

Vår miljöpolicy

FKS Transport AB verkar för att alla transporttjänster, likväl som service och underhåll av egna fordon, sker på ett miljömässigt riktigt sätt. Klicka här för att läsa mer om hur vi uppnår detta.